1.10.2014

Ihan paras kuohkea pannukakku


Alkuperäinen ohje Hs.fi
Tällä ohjeella tulee ihan parasta pannukakkua! Maistuu hyvältä myös huomenna!

3 kananmunaa
8 dl (laktoositonta) täysmaitoa (punainen purkki!!)
3 dl vehnäjauhoja
1dl kauralesettä
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
0,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
100 g (laktoositonta) voita

  1. Riko kananmunat yksitellen ensin kuppiin ja siitä kulhoon. 
  2. Vatkaa kananmunien rakenne rikki. 
  3. Sekoita joukkoon maito.
  4. Yhdistä leivinjauhe vehnäjauhoihin. 
  5. Lisää jauhot sekoittaen maitokananmunaseoksen joukkoon.
  6. Mausta suolalla ja sokereilla.
  7. Anna jauhojen turvota nesteessä vähintään puoli tuntia.
  8. Sulata voi. Anna sen hetki jäähtyä, sekoita sitten voi muiden ainesten joukkoon.
  9. Vuoraa 30 cm x 40 cm:n kokoinen korkealaitainen uunipelti leivinpaperilla. 
  10. Kaada taikina leivinpaperin päälle.
  11. Paista 225-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia. 
  12. Anna jäähtyä ja "kiinteytyä" hetken ajan. 
  13. Tarjoa kermavaahdon ja hillon kanssa.
VINKKI! Jätä sokeri ja vaniljasokeri pois taikinasta, saat varsin hyvän pohjan suolaiselle pannarille. Lisää päälle tonnikala-turkkilainenjogurttitahna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...