1.11.2015

Kermainen possukastike


Neljälle

400 g porsaan palapaistia
2 rkl voita
1-2 punasipulia
2 porkkanaa
1 palsternakka
1/4 kukkakaalia
1/2-1 paprikaa
2 dl vettä
1 rkl kasvisfondia
2 tl pippurisekoitusta kokonaisina tai murskattuna
1 dl kermaa

  1. Ota porsaan palapaisti noin 30 minuutiksi lämpenemään huoneenlämpöön.
  2. Paloittele palapaisti parin kolmen sentin kuutioiksi, jos palaset ovat isoja.
  3. Paloittele sipuli renkaiksi.
  4. Paloittele porkkana ja palsternakka ohuiksi rinkuloiksi.
  5. Paloittele kukkakaali muutaman sentin kokoisiksi paloiksi, myös varsi.
  6. Paloittele paprika renkaiksi.
  7. Laita paistinpannulle voi.
  8. Sulata voi.
  9. Lisää porsaan palapaisti pannulle.
  10. Paista palapaistiin väri pintaan sekoittelemalla.
  11. Lisää sipuli.
  12. Anna hetken paistua ja sekoittele.
  13. Lisää porkkana, kukkakaali ja paprika. 
  14. Annan hetken paistua, sekoittele.
  15. Lisää vesi, kasvisfondi ja pippurit.
  16. Anna hautua 1,5 tuntia miedolla lämmöllä (keskitason alapuolella). 
  17. Tarkista välillä vesi, ettei kuivu kokoon liiaksi. Lisää tarvittaessa hieman.
  18. Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä 10-15 minuuttia.

VIHJE! Tarjoile tuorepastan kera. Myös perunat, riisi tai muunlainen pasta kelpaa hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...