29.10.2011

Kanaviillokki

Alkuperäinen ohje ja kuva MTV3:n sivuilta. Oma ohjeeni muunneltu tuosta.

Kanaviillokki on koko perheelle maistuva ateria. Valmista kanaviillokille ensin kevyt kanaliemi. Lisää kypsät kananpalat liemeen ja viimeistele viillokki kermalla. Tarjoa kanaviillokin kanssa lisukkeena riisiä ja mustaviinimarjahyytelöä.


1/2 kanaliemikuutiota
0,5 l vettä
2-3 rkl currya
maissi-/vehnäjauhoja kylmään veteen sekoitettuna (suurus)
1 kypsän kanan liha (itse käytin edellispäiväsiä kanafileitä revittynä)
1 dl laktoositonta ruokakermaa
riisiä
mustaviinimarjahyytelöä

1. Kuumenna vesi ja lisää kanaliemikuutio. 
2. Mausta currylla.
3. Suurusta kastikemaisen paksuksi maissi-/vehnäjauhosuuruksella. Anna makujen tasaantua keittämällä kastiketta hiljalleen.
4. Revi suurimmat kananpalat suikaleiksi ja lisää ne kastikepohjaan.
5. Lisää lopuksi kerma antamaan täyteläisyyttä.

Tarjoa keitetyn riisin ja mustaviinimarjahyytelön kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...