24.10.2011

Suikalelihakastike


4 hengelle

Alkuperäinen ohje

2 rkl margariinia tai öljyä
n. 1 kg lihasuikaleita
2 sipulia
5 dl vettä
1–2 rkl soijakastiketta
2–3 rkl tomaattipyreetä
2–3 tl yrttisuolaa
1 tl mustapippuria

Suurus:
2 dl vettä
2 dl laktoositonta kermaa
¾ dl vehnäjauhoja

1. Ruskista lihasuikaleet ja hienonnetut sipulit rasvassa.
2. Lisää vesi ja mausteet ja hauduta liha kypsäksi. Naudanliha vaatii pidemmän haudutusajan kuin broileri tai sianliha.
3. Sekoita suuruksen aineet ja lisää ne koko ajan sekoittaen. Kypsennä jauhoja 5 minuuttia.
4. Maista kastiketta ja tarjoa se kuumana keitettyjen perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...