4.10.2013

Siskonmakkarakeitto

4 perunaa
2 porkkanaa
1 lanttu
1 palsternakka
persiljaa
rasia siskonmakkaroita
vettä

  1. Kuori juurekset.
  2. Paloittele juurekset sopivan kokoisiksi paloiksi.
  3. Laita vesi kiehumaan kattilaan.
  4. Lisää kiehuvaan veteen ensin porkkana-, lanttu- ja palsternakkapalat.
  5. Lisää muutaman minuutin kuluttua myös perunapalat.
  6. Purista siskonmakkaroista pieniä palloja keiton päälle suolen sisältä. Älä laita suolta keittoon!
  7. Keitä noin 20 minuuttia siitä, kun laitoit porkkanat, lantut ja palsternakat.
  8. Lisää päälle persiljaa. Sekoita.


Vinkki! Nauti näkkärin kera lämpimänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...