12.1.2013

Kalkkunasalaatti

Neljälle 

1/4 puskaa sinappisalaattia
1/4 puskaa jääsalaattia
1/4 kurkkua
puolikas paprikaa
puolikas punasipulia
1/2 pakettia kirsikkatomaatteja
400 g kalkkunafileitä
1 rkl voita
100 g munajuustoa
2 rkl hunajaa
krutonkeja
hieman oliiviöljyä
hieman balsamicoa

1. Nosta kalkkunafileet lämpenemään noin puoleksi tuntia.
2. Huuhtele ja kuivaa salaatit.
3. Revi salaatit palasiksi suoraan lautasille.
4. Leikkaa kurkku, paprika ja punasipulit sopivan kokoisiksi palasiksi ja lisää suoraan lautaselle.
5. Leikkaa punasipuli "nauhoiksi"ja lisää lautaselle.
6. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja lisää lautaselle.
7. Leikkaa munajuusto n.1x1cm paloiksi ja laita takaisin jääkaappiin odottelemaan.
8. Laita voi paistinpannulle sulamaan.
9. Paista kalkkunafileitä n. 5 min puoleltaan.
10. Suihkauta oliiviöljyä ja balsamicoa salaattien päälle.
11. Ota toinen pannu ja lisää siihen hunajaa.
12. Paista munajuuston palaset hunajassa ja kääntele. Muutama minuutti riittää.
13. Lisää kalkkunafileet joko kokonaisina tai viipaloituina salaatin päälle.
14. Lisää munajuuston palasia ja krutonkeja salaatin päälle.


VINKKI! Mitkä tahansa salaattilajikkeet sopii tähän. Mikä tahansa liha käy kalkkunan tilalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...