31.10.2012

Halloween haamut ja luut (marenki)

n. 50 kpl

4 valkuaista
2,5 dl sokeria

1. Erota valkuaiset ja keltuaiset toisistaan. Varo, ettei valkuaisiin pääse keltuaista.
2. Vatkaa valkuainen vaahdoksi.
3. Lisää sokeria vähitellen vatkaten.
4. Pursota pellille kiehkuroita siten, että sisälle jää kolo (haamut).
5. Pursota pellille ensin luun toisen pään kaksi osaa, sitten väli ja sitten vielä luun toisen pään kaksi osaa.
6. Paista uunissa 120°C 50-60min.
7. Koristele haamut sulatetulla suklaalla.


VINKKEJÄ! Marenkeja voi tehdä monen muotoisia helposti. Elintarvikevärillä saa marenkeihin väriä. Marengit säilyvät ilmatiivissiä rasiassa pitkäänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...