5.6.2013

Kääretorttupohjan perusohje

pellillinen

4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta


  1. Vatkaa munat ja sokeri pysyväksi vaahdoksi.
  2. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot ja leivinjauhe keskenään.
  3. Lisää jauhoseos varovasti munasokeriseokseen.
  4. Levitä taikina leivinpaperilal vuoratulle uunipellille.
  5. Paista keskitasolla 225°C 6-8 min.
  6. Kumoa torttu sokeroidun leivinpaperin päälle. (Tätä ei tarvitse tehdä, jos käytät tätä kakun tekemiseen.)
  7. Irrota leivinpaperi.
  8. Lisää täyte.
  9. Kääri torttu rullalle niin, että sauma jää rullan alle.

VINKKI! Tällä ohjeella on helppoa ja nopeaa tehdä kakku, kun leikkaat sopivan muotoisia palasia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...