Kalkkunavartaat grillissä
Neljälle
1 rkl hunajaa
1 tl paprikajauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
2 tl currya
1 tl basilikaa tai kymmenkunta lehteä tuoretta basilikaa
ripaus suolaa
1 dl kreikkalaista tai turkkilaista jogurttia
400 g kalkkunan fileetä
varrastikkuja
1 rkl hunajaa
1 tl paprikajauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
2 tl currya
1 tl basilikaa tai kymmenkunta lehteä tuoretta basilikaa
ripaus suolaa
1 dl kreikkalaista tai turkkilaista jogurttia
400 g kalkkunan fileetä
varrastikkuja
- Sekoita mausteet ja jogurtti keskenään.
- Leikkaa kalkkunan fileet pitkiksi suikaleiksi.
- Laita fileet marinadiin ja sekoita.
- Anna marinoitua jääkaapissa 3-4 h tai yön yli.
- Laita puiset varrastikut veteen kastumaan noin puoleksi tuntia, jotteivät pala grillissä.
- Nosta kalkkuna-astia samaan aikaan pöydälle lämpenemään.
- Laita kalkkunat varrastikkuihin kiertäen.
- Grillaa kevyellä lämmöllä kypsäksi muutamien minuuttien ajan tai kunnes varras on saanut hieman pintaan rusketusta.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! Uusi blogi löytyy osoitteesta virva.net Tervetuloa sinne!