25.6.2013

Pekonikasvispasta

Neljälle  

puolikas parsakaalia
1 punasipuli
2 pientä tai 1 iso porkkana
1 paprika tai suippopaprika
1 pkt pekonia
spagettia
1 rkl oliiviöljyä
mustapippuria


  1. Leikkaa parsakaalin kukinnot sekä sipuli, porkkanat ja paprika viipaleiksi.
  2. Paista pekoni kokonaisina viipaleina pannulla.
  3. Nosta paistetun pekonin viipaleet keittiöpaperin päälle valumaan, jotta ylimääräinen rasva imeytyy keittiöpaperiin.
  4. Laita spagetti kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Laita wokkipannulle tai paistinpannulle oliiviöljyä.
  6. Lisää kasvikset paistoajan mukaan erissä seuraavasti: ensin porkkanat, punasipuli, parsakaali ja paprika.
  7. Paista kasviksia miedolla lämmöllä niin kauan, että kasvikset ovat hieman vielä kovia (tunnet suussasi, ettei ole mössöä).
  8. Leikkaa lopuksi pekonin viipaleet pieniksi paloiksi kasviten joukkoon.
  9. Tarjoile spagetin kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...