Pekonikasvispasta
Neljälle
puolikas parsakaalia
1 punasipuli
2 pientä tai 1 iso porkkana
1 paprika tai suippopaprika
1 pkt pekonia
spagettia
1 rkl oliiviöljyä
mustapippuria
puolikas parsakaalia
1 punasipuli
2 pientä tai 1 iso porkkana
1 paprika tai suippopaprika
1 pkt pekonia
spagettia
1 rkl oliiviöljyä
mustapippuria
- Leikkaa parsakaalin kukinnot sekä sipuli, porkkanat ja paprika viipaleiksi.
- Paista pekoni kokonaisina viipaleina pannulla.
- Nosta paistetun pekonin viipaleet keittiöpaperin päälle valumaan, jotta ylimääräinen rasva imeytyy keittiöpaperiin.
- Laita spagetti kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
- Laita wokkipannulle tai paistinpannulle oliiviöljyä.
- Lisää kasvikset paistoajan mukaan erissä seuraavasti: ensin porkkanat, punasipuli, parsakaali ja paprika.
- Paista kasviksia miedolla lämmöllä niin kauan, että kasvikset ovat hieman vielä kovia (tunnet suussasi, ettei ole mössöä).
- Leikkaa lopuksi pekonin viipaleet pieniksi paloiksi kasviten joukkoon.
- Tarjoile spagetin kera.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! Uusi blogi löytyy osoitteesta virva.net Tervetuloa sinne!