Mansikkajuustokakku annosmaljoissa

Kuusi annosta

Pohja
6-8 kpl digestivekeksejä
3 rkl tomusokeria
2 rkl maitoa

Välikerros
1 sitruunan kuori ja mehu
1 tl vaniljauutetta
150g tuorejuustoa
150g turkkilaista jogurttia

Päällimmäinen kerros
250g tuoreita mansikoita (tai pakastemansikoita)
(3 rkl mansikkahilloa)

Tee pohja
1. Murskaa digistivekeksit kulhoon.
2. Lisää tomusokeri ja maito.
3. Sekoita.
4. Laita kuuteen lasiin, viinilasiin tai jälkiruokakulhoon pohja.

Tee välikerros
1. Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään.
2. Lisää annoskulhoihin pohjan päälle.
3. Laita annoskulhot jääkaappiin 0,5-1 tunnin ajaksi. Ei haittaa, vaikka olisivat siellä useammin tunnin ajankin. Tämän voi jättää myös välistä ja jatkaa suoraan seuraavaan.

Tee päällikerros
1. Paloittele tuoreet tai jäiset mansikat.
(2. Sekoita joukkoon mansikkahillo.)
3. Lisää välikerroksen päälle.

Valmista nautittavaksi!


VINKKI! Voit tehdä kaksi ensimmäistä kerrosta etukäteen annosmaljaan. Viimeisen kerroksen voit myös tehdä valmiiksi, mutta lisää se juuri ennen tarjoilua.

Kommentit

Suositut tekstit