Apua ruokamäärien arviointiin
Varaa ruokailijaa kohden
alkuruokakeittoa 2 - 2 1/2 dl
pääruokakeittoa 3 - 4 dl
jälkiruokakeittoa 2 - 2 1/2 dl
kiisseliä 2 dl
puuroa 2 1/2 dl
velliä 3 dl
eturuokakastiketta 1/2 - 1 dl
Varaa yhtä annosta kohden
jälkiruokakeittoa 2 - 2 1/2 dl
kiisseliä 2 dl
puuroa 2 1/2 dl
velliä 3 dl
eturuokakastiketta 1/2 - 1 dl
Varaa yhtä annosta kohden
Lihaa ja lihavalmisteita:
luista lihaa 150 - 200 g
luutonta lihaa 100 - 150 g
jauhelihaa 75 - 100 g
sisäelimiä 100 - 125 g
makkaraa 100 - 125 g
1 broileri riittää 4 hengelle
Kalaa:
perkaamatonta kalaa 200 - 300 g
perattua kalaa 100 - 150 g
Kasviksia:
perunoita 150 - 200 g
tuoreita vihanneksia 100 - 150 g
pakastevihanneksia 75 - 100 g
Riisiä ja makaronia:
raakaa riisiä 1/2 - 3/4 dl
raakaa makaronia 50 - 75 g
Marjoja ja hedelmiä:
tuoreita marjoja 150 - 200 g
tuoreita hedelmiä 150 - 200 g
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! Uusi blogi löytyy osoitteesta virva.net Tervetuloa sinne!