Jauhelihapyttipannu

2 hengelle

100 g edellispäiväistä jauhelihaa paistettuna ja maustettuna
3-4 porkkanaa
2-3 isoa edellispäiväistä perunaa kuorineen
2 rkl oliiviöljyä tai voita



1. Jossei löydy edellispäiväistä jauhelihaa, niin paista pieni määrä ja mausta oman maun mukaan. Siirrä erilliselle lautaselle.
2. Kuori porkkanat, leikkaa 3-4 osaan riippuen koosta ja tee näistä osista ohuehkoja suikaleita (tikkuja).
3. Kuumenna öljy tai voi paistinpannulla.
4. Lisää pannulle porkkanatikut. Paista koko ajan sekoittaen muutama minuutti. Sitten n.10min keskiteholla välillä sekoittaen.
5. Porkkanoiden kypsyessä viipaloi keitetyt perunat kuorineen.
6. Lisää perunaviipaleet pannulle. Paista n.10min.
7. Lisää joukkoon jauheliha ja anna lämmetä jokusen minuutin kannen alla tai ilman kantta koko ajan sekoittaen.

Tarjoa lisäkkeenä salaattia.

Kommentit

Suositut tekstit